Natur Aqua 1l Babavíz

Natur Aqua 1l Babavíz
  • Termék státusz: Raktáron
  • Kategória: ásványvíz
  • Kiszerelés: pet palack
  • Darab / kiszerelés: 6
  • Cikkszám: 4115
  • EAN: 5449000050823


Bruttó ár / kiszerelés: 1 392 Ft
(Bruttó darab ár: 232 Ft)
Kosárba rakom
Értékelje a terméket:
4,5/5 (40 vélemény)
kiegészítő információ

Ezt a terméket azonnal tudjuk szállítani


Termékismertető

A Natur Aqua babavíz egy kifejezetten az újszülöttek és a csecsemők számára készült palackozott víz. A babavíz kiváló minőségű forrásvízből készül, amelyet alaposan letisztítanak és sterilizálnak az összes baktérium és fertőzés elleni védelem érdekében.

A Natur Aqua babavíz pH-szintje és ásványi anyagtartalma ideális az újszülöttek és a csecsemők igényeinek kielégítéséhez. A babavíz használata segíthet a baba hidratálásában és az anyatejjel vagy tápszerrel való táplálás mellett kiegészítő folyadékforrásként is szolgálhat. Az ásványvíz teljesen színtiszta, szagtalan és íztelen, így kiváló választás a kicsik számára. A palackozott víz steril és praktikus megoldást nyújt a baba etetésekor vagy bármely olyan helyzetben, ahol nem áll rendelkezésre megfelelő ivóvízforrás.

A Natur Aqua babavíz különösen fontos azok számára, akik utaznak a babájukkal, mivel nem mindenhol van lehetőség megfelelő ivóvízre. A babavíz egyébként is hasznos lehet, ha a baba lázasan, hasmenéssel vagy hányással küzd, és nagyobb mennyiségű folyadékra van szüksége.

Ha az egészséges és biztonságos ivóvíz biztosítása a kisbabája számára fontos Önnek, akkor az Natur Aqua babavíz kiváló választás lehet.

Készítette az alphapro.hu