KERESKEDELMI PARTNEREKNEK

Csatlakozzon több, mint 3600 regisztrált partnerünkhöz és töltse fel árukészletét a Power Life nagykereskedelem webshopjából!

Bőséges kínálatunkban megtalálhatók:
 • Üdítőitalok, ásványvizek
 • Tejek, shake-ek, kávitalok
 • Tartós élelmiszerek
 • Csokoládél és édességek
 • Chipsek és ropogtatnivalók
 • Állateledel
 • Háztartási termékek

Saját gyártású, illetve kizárólagos forgalmazású termékek mellett a nagyobb gyártók, valamint kisebb márkák kevésbé ismert, de kiváló minőségű termékei is megtalálhatók.

Munkánkat ezenfelül 10 értékesítési képviselő és 1 telefonos értékesítő segíti. Képviselőink rendszeresen meghatározott földrajzi területen veszik fel a rendeléseiket, végzik szolgáltatásukat.

A felvett rendeléseket 48 órás szállítással szállítjuk ki vevőpartnereink részére.

A képviselői boltlátogatások mellett webáruházunkon keresztül 0-24 órában leadhatja rendelését, illetve az egyéni rendeléseket a kiskereskedelmi raktárunkból (kartonos, fóliás rendelés esetén) személyesen is kiszolgáljuk.
 

Regisztráljon viszonteladóként, hogy webshopunkból is fantasztikus nagykereskedelmi árainkon rendelhessen!

Nagyker regisztráció

Szállításunk, már 20.000 Ft Nettó értéket elérő rendelés esetén a kiszállítást elvégzi. Azon vevő partnereink számára, akik vállalják, hogy a rendelésben felvett termékekért személyesen bejönnek, azok részére a számla végösszegéből 3% kedvezményt biztosítunk.

Vevőpartnereink részére kedvező fizetési lehetőséget tudunk biztosítani, ha a megfelelő követelményeknek megfelel.

Az összes többi nagykertől igyekszünk magunkat a szolgáltatás minőségében megkülönböztetni. Legfőbb erősségünket a munkatársaink jelentik. Képviselőink nem csak egyszerűen rendelést vesznek fel, hanem egyben tanácsot is adnak az értékesítés hatékonyságának növelése érdekében, szükség szerűen merchandising feladatokat is ellátnak. Képviselőink rendszeresen oktatásban részesülnek, ahol igyekszünk a legmodernebb ismereteket átadni.

Partnereink között megtalálhatók a hagyományos élelmiszerboltok, dohányboltok, pékségek, zöldségboltok, székházak, kórházak, strandok, munkahelyek, kifőzdék, vendéglátó egységek, a HoReCa teljes szegmense, a fitness termek jelentős, több, mint 80%-a beleértve a legnagyobb hálózatokat is, játszóházak, iskolák, egyetemek, főiskolák, gyógyszertárak, irodaházak és nagykereskedelmi egységek.

A különböző konyhák részére pl. tudunk az igényeiknek megfelelő kiszerelésben, jó áron fűszereket is biztosítani.

Azon iskolák számára, ahol 14-éven aluli gyermekek tanulnak igyekszünk olyan speciális, NETA mentes termékekből ajánlatot adni, amely lefedi az igényeket.

A jövőben is célunk, hogy vevőpartnereink részére kiváló minőségű, a piaci igényeket kielégítő, sajátmárkás termékek gyártatásával és forgalmazásával járuljunk hozzá a profitjuk növeléséhez.

Vállalatunk az értékesítés elősegítése céljából saját hűtőrendszert és minőségi, fa polcokat biztosít azok számára, akik az előírt elvárásoknak meg tudnak felelni. A piacon több száz saját berendezéssel és kb. ugyanannyi a beszállítók által részünkre biztosított, és általunk kihelyezett hűtőkkel rendelkezünk. Most nyílt lehetőségünk, hogy az általunk kiszolgált vevőink részére a Coca-Cola termékek kihelyezésére is tudunk hűtőket biztosítani a Coca-Cola HBC-n keresztül.

Beszállító partnereink részére lehetőséget biztosítunk a legújabb termékeik piaci elfogadottságának vizsgálatára.
 

 Ügyfélszolgálat
Megrendeléssel, illetve áru kiszállításával kapcsolatosan esetlegesen felmerülő kérdésekkel az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet érdeklődni:

Telefonszám: +36 70 212 2111
(munkanapokon 8 és 16 óra között elérhető)

E-mail: info@powerlife.hu


 
Telephely nyitva tartás
A megrendelt árut személyes átvétel keretén belül is lehetőség van átvenni a telephelyünkön, nyitva tartási időn belül.

Telephely címe: 1184 Budapest, Fáy utca 2.

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 8.00 és 17.00 között
Fizetési módok
 • Utánvétel:
A kiszállított áru értékét a szállítónak, számla ellenében fogja tudni kiegyenlíteni.
 • Bizományi rendelés:
Új termék bevételekor lehetősége van, szerződés kötés után, a kiszállított árut halasztott fizetési módban kiegyenlíteni, azaz a következő rendelésnél, számla ellenében kifizetni az áru értékét.
 • Átutalás:
Szerződés kötés ellenében, lehetősége van a megrendelt áru értékét átutalással kiegyenlíteni, a szerződésben megadatott átutalási határidőn belül.
 • Online bankkártya:
Lehetőséged van a vásárlás során online is bankkártyával fizetni. A biztonságos internetes fizetést a K&H Bank biztosítja. Bővebben...
Igényelhető kihelyezéseink
Amennyiben rendelése mellé hűtőt vagy polcot szeretne igényelni, azt kérjük, hogy a rendelés rögzítésekor legyen kedves a „Megjegyzés” menübe leírni.
A kihelyezési megoldásaink igénybevétele minden esetben ingyenes és forgalom függő.

További információért kérem vegye fel kapcsolatot egyik értékesítő kollégánkkal vagy központi számunkkal!

Kihelyezési megoldásaink: