RÓLUNK


A Power life Team Kft bemutatása.
 
A Power Life Team Kft  (továbbiakban PLT Kft) 2015-ben alakult a 2013-ban megalapult Bon-Bon-Berry Kft-ből.  Két magyar tulajdonos kezében van a Kft tulajdonjoga, 50-50%-os részarányban. A Kft főtevékenységét tekintve Ital-, Élelmiszer Nagykereskedés, de kiskereskedelmi tevékenyéget is folytat a telephelyén. Különösen erős az Ital és édesség forgalmazása, de minden más is megtalálható.

A Kft dinamikusan fejlődik, az elmúlt 5 év eredményei: 2015-ben 118 millió Ft, 2016-ban 292 millió Ft, 2017-ben 519 Millió Ft, 2018-ban  899 millió Ft, 2019-ben 1.217 millió Ft volt az árbevétele. Tevékenységét 23fővel látja el.

A Power Fruit és az Abssolut Live sport italok kizárólagos forgalmazója Budapest és Pest megyében. Ezen kívül szintén kizárólagos joggal rendelkezik a Nutrend italok és a Kopjáry víz, Budapest és Pest megyei kizárólagos forgalmazói vagyunk. 2019. decemberétől az alkoholok forgalmazását is megkezdte társaságunk, bár a pandémia miatt ennek a forgalma még nem jelentős.

Jelenleg 4500 partnerrel dolgozunk, akik közül általában  70-75% a rendelt vevők száma. Vevőink között az általános élelmiszerboltok, pékboltok, dohányboltok, fitness termek, sport létesítmények, hagyományos HoReCa üzletek, büfék, munkahelyek, étkezdék, kifőzdék, cukrászdák, irodaházak, szórakozásra alkalmas helyek (játszóházak, vidámparkok, stb) megtalálhatók.

Társaságunk tavaly döntött abban, hogy a terjeszkedését, a nagykerek felé is folytatni szeretné, ezért a termékei egyrészénél – ahol a Szállító is hozzájárulását adta -  a  nagykereskedelmi árat is meghatározott. A nagykereskedésekkel a kereskedelmi tevékenységét mindkét irányban nyitva tartja. Ez azt jelenti, ha megfelelő terméket találunk a partner nagyker portfóliójában, akkor venni is szeretnénk a termékeik közül és nem csak eladni.

Jelenleg 1900 termékkel dolgozunk. Termékeink között megtalálhatóak a márkatermékek, mint Coca-Cola, Pepsi Cola, Sió- Eckes, Rauch, Bomba, Monster, Biotech –Usa, Sport8 Hungary termékei, de sok más egyéb termék is megtalálható.

A Képviselői munkát jelenleg 7+ 2 képviselővel látjuk el. Az általuk felvett rendeléseket 10 db, zárt 3,5 t-ás tehergépkocsival szállítjuk ki a megrendelést követő 48 órán belül. Vevőink részére a 20.000 Ft nettó rendelés esetén a megrendelt termékeket kiszállítjuk, ez alatt lehetősége van a vevőnknek a telphelyen átvenni a megrendelt termékeket.

Képviselőinket rendszeresen oktatjuk, képezzük, hogy minél inkább kielégíthessük vevőink igényét. A képviselők túratervnek megfelelően járják a földrajzilag kijelölt területüket.
Webes felületen is rendelhet a partner webshopunkon keresztül. 
Minden hónapban katalógust adunk ki, amely 3000 példányban jelenik meg, és melyet képviselőink személyen juttatnak el partnereinkhez.

A kft-énk több száz saját hűtővel, minőségi polcokkal is rendelkezik, de más márkás termékek hűtőivel is gazdálkodunk:  Coca-Cola, Pepsi Cola, TOP JOY, stb.

Telephelyünk Budapest 18. kerületében a Fay u 2 sz. alatt található. Itt van a 3300 m2-es raktárunk és irodaépületünk is. Ez a régi Lőrinci Textil Művek területén található.

Cégünk Adatai: Power Life Team Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:  1164 Budapest, Felsőmalom utca 16. fszt. 8.
Telephely: 1184. Budapest, Fay u.2.
  • Cégjegyzékszám: 01 09 180032
  • Adószám: 24744687-2-42

 
Kapcsolattartó:         Grünwald Róbert
                                   Kereskedelmi igazgató

Power Life Team Kft.
1184 Budapest, Fáy utca 2.
Tel.: +36 30 921 9096
Email: robert.grunwald@powerlife.hu
 

Simplepay logó