Ásványvíz nagykereskedés Budapesten


Ásványvíz nagykereskedésünkben a szénsavas és szénsavmentes ásványvíz mellett ízesített vizet is vásárolhat.

Kínálatunkban megtalálható a Jana, San Benedetto, Natur Aqua, Nestlé Aquarell, Theodora, Vöslauer és még sok más márka választéka.

Nézze meg teljes kínálatunkat, és töltse fel árukészletét online, a legjobb árakon, Budapest területén házhozszállítással!

Kattintson a Termékek gombra és válogasson legfrissebb katalógusunk bőséges kínálatából!
 

Internetes vásárlás ásványvíz nagyker

Tankolja fel árukészletét lehengerlően jó árakon!

A Power Life Team Kft. budapesti ital nagykereskedése remek választást tud biztosítani minden olyan üzletnek vagy vásárlónak, aki ásványvíz rendelési lehetőségeket keres. Cégünk kezdetekben leginkább a Power italokra koncentrált, de ma már ásványvíz nagykereskedésként is működünk Budapesten.

Nézze meg weboldalunkon, hogy milyen ásványvíz márkákat szerezhet be nagyker árakon, és rendelje meg tőlünk mindazt, amire szüksége van! Az ásványvizes üvegek elengedhetetlen elemei minden üzlet polcainak, mivel szinte minden fogyasztó számára értéket képez valamelyik ásványvíz márka.

Emellett a különféle ízesített ásványvíz márkák külön kis izgalmat tudnak belecsempészni ezekbe az italokba, így olyan termékeket is rendelhet tőlünk, amelyek valahol a cukros üdítőitalok és a „natúr” ásványvizek között helyezkednek el.

A Power Life Team Kft. nagyker webshopján keresztül Vöslauer rendelését is elintézheti. Az Apenta ízesített ásványvizei több ízben is el tudják varázsolni azokat, akik egy kis gyümölcsös zamatot is szeretnének élvezni egy ásványvíz elfogyasztása közben.

Ital nagykerünk termékei közül ezek az ásványvizek különösen nagy választékot tudnak biztosítani az ízesített vizek terén, mivel akár 10 különböző ízet választhat Apenta rendelésnél: bodza, grapefruit, málna, meggy, narancs, szőlő, grapefruit-pomelo, kaktusz-füge, málna, és narancs. Ráadásul az új Apenta + Relax, Focus, és Antiox ásványvizek még magasabb vitamin tartalommal rendelkeznek, így az egészségtudatos fogyasztók is örömükre lelhetnek.

Nagyker webáruházunkban a Bükk Aqua ásványvíz is megtalálható, mind erősen szénsavas, „dús” változatban, mind szénsavmentesen. Ezenfelül Jana víz rendelésre is lesz lehetősége a Power Life Team Kft. ital nagykereskedésében. A Jana ásványvíznek többféle ízesítését is megtalálhatja a weboldalunkon: citrom-limetta, eper-guava, kék és vörös áfonya.

Ráadásul ezek a vizek is rendelkeznek vitamindús verziókkal: a Jana Vitamin Activity, Jana Vitamin Immuno, és Jana Vitamin Happy ízesített ásványvizek segíthetnek vásárlóiknak abban, hogy élvezetes módon vigyék be a napi vitaminszükségletüket. Emellett pedig a Jana víz babáknak is ideális szomjoltásra.

Budapesti nagykereskedésünkben a feltűnő dizájnnal rendelkező Kopjary víz is beszerezhető. Gyerekek számára pedig a Kubu Water ízesített víz nagy élményt nyújthat színes kiszerelésével.

Amennyiben San Benedetto ásványvíz nagykereskedés után kutatott eddig, akkor tovább nem is kell keresnie! A Power Life Team Kft. ebből a népszerű ásványvízből is bőséges választékot tud kínálni. Ha pedig azt sem tudta, hogy a San Benedetto Zero hol kapható, akkor tőlünk meg tudja rendelni ezt a cukormentes ízesített ásványvizet.

Szentkirályi ásványvíz rendelését is elintézheti a nagyker webshopunkon keresztül, mivel cégünk szentkirályi ásványvíz nagykereskedésként is működik. Rendelje meg tőlünk a különböző ízekben kapható Szentkirályi Limonádékat is!

Nézzen még körül Viwa vitaminvíz és Vöslauer ásványvíz áraink között is!

Tekintse meg legfrissebb katalógusunkat! Folyamatosan bővülő ásványvíz márkáink mellett számos más termékkategória közül is válogathat, így kényelmesen, egy helyről töltheti fel árukészletét, a legszuperebb áron.

Online rendelés ital nagyker

Tankolja fel árukészletét lehengerlően jó árakon

Simplepay logó