Állateledel nagyker Budapest

Állateledel nagykereskedésünkben kutyatápot és macskaeledelt is vásárolhat.

Kínálatunkban megtalálhatók Friskies, Darling és Felix márkák termékei, többféle ízesítésben, akár kölyökkutyák számára is.

Nézze meg teljes kínálatunkat, és töltse fel árukészletét online, a legjobb árakon, Budapest területén házhozszállítással!

Kattintson a Termékek gombra és válogasson legfrissebb katalógusunk bőséges kínálatából!
 

Internetes vásárlás állateledel nagyker

Tankolja fel árukészletét lehengerlően jó árakon!

Ha állateledelt forgalmaz, legyen szó kutyatápról, vagy macskaeledelről, webshopként is működő nagykereskedésünkből a rendelést néhány kattintással online leadhatja, mintha csak webáruházban vásárolna.

Állateledel nagykerünk viszonteladóknak, és magánszemélyeknek egyaránt házhozszállítást biztosít Budapesten, de a rendelés telephelyünkön is átvehető.

Az online vásárlás esetén gyakran felmerülő probléma, miszerint a megvásárolt áru készlethiány miatt nem kerül kiszállításra, vagy cseretermékeket küldenek/ajánlanak helyette, nálunk biztosan nem fordul elő. Kutya- és macskaeledel rendelését úgy szállítjuk ki, ahogy azt állateledel boltunkban leadta.

Gondos készletnyilvántartásunknak hála a rendszer már a megrendelés véglegesítése előtt jelzi, ha az adott termékből a raktárkészletet meghaladó mennyiséget akarna a kosárba tenni. Precízen tervezett raktárkészletünknek hála szerencsére ez nemigen fordulhat elő.
 
A kutya, macska egyre több helyen családtag, aki a legjobbat érdemli, így a gazdáik is olyan webshopot, vagy boltot keresnek, ahol ezt a minőséget megtalálják, lehetőleg jó áron.

Vásároljon nálunk állateledelt, mert amellett, hogy nagykereskedésünkben valóban előnyös üzletet kötve töltheti fel áruháza polcait, az állatok számára legjobb eledelek közül válogathat, és így elégedett, visszatérő vásárlóvá teheti a gazdikat.

Olcsó kutyatáp és macskaeledel kínálatunk első osztályú választékában megtalálható száraztáp, zacskós, dobozos és alutasakos kiszerelésű kutya- és macskakaja is.
 
A Friskies Cat Multipack Halas (lazac + tonhal) és Húsos (csirke + marhahús) válogatásai felnőtt macskáknak készített, prémium érzetű nedves macskatápok elengedhetetlenek, ha valaki az ínyenc cicák tulajdonosait szeretné kiszolgálni.

Jó választás lehet még a szintén alutasakos Purina Felix Fantastic Duo Halas és Házias cicatáp válogatása aszpikban, amikkel még tovább bővítheti cicakaja kínálatát.

Ha a cica inkább a száraz eledelt kedveli, a Friskies Dry Cat csirke + zöldség, vagy hús + csirke + zöldség válogatása olyan macska száraztáp, ami macskáknak és gazdiknak is egyaránt kedvenc cicaeledele lehet.
 
A kutyatápok sem maradhatnak le a polcokról. A Friskies Kutya báránnyal és sárgarépával, csirkével és sárgarépával, valamint marhahússal és burgonyával, szószban a nedves kutyatáp márkák kínálatát erősíti. Fontos, hogy a legkisebbekre is gondoljunk: jó választás lehet a junior kutyatáp fajták közül a Friskies Junior csirkével és sárgarépával, szószban.

Ha inkább száraztápot szeretne biztosítani a kutyáknak, a Purina Darling termékek közül megtalálja a Darling Dry Dog marhahús+zöldség és szárnyas zöldség változatokat is. Kutyatáp rendelését olcsón, és mindössze néhány kattintással elintézheti webáruházunkban.

Tekintse meg most legfrissebb katalógusunkat!

Folyamatosan bővülő állateledel márkáink mellett számos más termékkategória közül is válogathat, így kényelmesen, egy helyről töltheti fel árukészletét, a legszuperebb áron.

Online rendelés ital nagyker

Tankolja fel árukészletét lehengerlően jó árakon

Simplepay logó