Bizományos értékesítés


 
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Mert a Power Life Team Kft csapatától nem csak mindig minőségi szolgáltatást fog kapni, hanem munkatársaink segítik az Ön üzletét!
 Nekünk is érdekünk, hogy Ön minél gazdaságosabban, minél nagyobb eredménnyel tudja működtetni az üzletét, minél versenyképesebb legyen. Képviselőink, nem csak eladnak, hanem mindig a legjobb tanácsokkal látják el Önt a termékek megfelelő kihelyezésében, a napi gondjainak megoldásában. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, oktatjuk! Vegye igénybe vállalatunk által nyújtott lehetőségeket!
 
Mi figyelünk Önre és a Termékinkre is, ezért, az alábbi lehetőségeket nyújtjuk az Ön számára:
 
Igényelhet tőlünk Polcot vagy hűtőt, azért, hogy az üzlethelység kapacitását a lehető legjobban tudja kihasználni!
Válassza ki az Önnek legkedvezőbb megoldást!
 
Polc igénylés feltételei:
Abban az esetben, ha Ön rendszeresen vásárol tőlünk különböző termékeket havonta minimum nettó 40.000 Ft-ért, akkor kérésére biztosítunk Önnek 1 db polcot, amennyiben azt a bolt eladó terében munkatársunkkal egyeztetett módon kihelyezi. A polc első berendezéséhez munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek.
 
  • A polcok ki és visszaszállítása saját költségünkre történik.
  • A Polcok kezeléséért és „jó gazda módjára” történő megőrzéséért Önök tartoznak felelősséggel.
  • Minden polcra polc kihelyezési szerződést kötünk.
 
A polcok az alábbi méretben érhetőek el nálunk:
  1. mm, 515 mm, 350 mm)
(1800 mm, 375 mm, 390 mm)
A Polc anyaga fa. Kivitelezés módja: minőségi
Hűtő igénylés feltételei:
Abban az esetben, ha Ön rendszeresen vásárol tőlünk különböző termékeket, havonta minimum nettó 100.000 Ft-ért, akkor kérésére biztosítunk Önnek 1 db hűtőt, amennyiben azt a bolt eladó terében, a munkatársunkkal egyeztetett módon kihelyezi. A hűtő első berendezéséhez munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek.
 
  • A hűtő ki- és visszaszállítása saját költségünkre történik.
  • A hűtőhöz szükséges 230 V 50 Hz feszültségű ( I. érintésvédelemmel ellátott), 10 A-s kismegszakítóval védett dugaszoló aljzat biztosítása az Ön feladata.
  • A hűtő meghibásodás esetén a hűtő javítási költségét mi álljuk (Ez sok esetben 100.000 Ft-ot is jelenthet. (már a kiszállás 15-20.000 Ft-ba kerül)
A Hűtőink különböző méretben érhetőek el:
(1645 mm, 635 mm, 530 mm)
(1935 mm, 635 mm, 620 mm)
Hűtőink márkázottak.
 
Van lehetőség arra is, hogy különböző gyártók (Pepsi, Coca-Cola, TopJoy, Amino Vibe) hűtőit helyezzük ki, ha Önök megfelelnek a tulajdonos elvárásainak.
 
Minden hűtő kihelyezése esetén Hűtőhasználati Szerződést kötünk.
 
Bizományos értékesítés
 
Azoknak a vevőinknek, akik folyamatosan vásárolnak tőlünk, lehetőségük van egy-egy termékre bizományos értékesítést kérni. A bizományos értékesítés alkalmával maximum 1 hónapig a terméket kihelyezzük, amely mindaddig a vállalatunk tulajdonunkat képezi, amig vagy kiegyenlítésre, vagy visszahozatalra nem kerül. A kihelyezett termék értékének a kiegyenlítése az értékesítést követően vagy a hónap végén kell megtörténjen, vagy újrarendelés esetén az újrarendelés alkalmával. A bizományos kihelyezés esetén bizományosi szerződést kötünk Önnel.  Miért jó ez Önnek? Mert viszonylag nagyobb mennyiségű, vásárlásra ösztönző terméket tud kihelyezni, profitábilisan értékesíteni, úgy, hogy nincs befektetése! Tehát így Ön kockázat nélkül érhet el profitot.
 
Készítette az alphapro.hu